FAQ

Hebben jullie tips in verband met de keuze van verschillende te combineren verpakkingen?

Het is niet makkelijk om uit het grote aanbod enkele verpakkingen te kiezen. Maar toch raden wij u aan u te beperken tot enkele. Drie is een mooi getal om van te vertrekken, nagelang het aanbod kunnen het er meer of minder worden. Afhankelijk van uw familiale situatie en de grote van uw vrienden- en kennissenkring.
U kunt bijvoorbeeld vertrekken vanuit een kleur, een thema of een type verpakking. Op deze manier kun je al een deel van de mogelijkheden schrappen en wordt de keuze iets makkelijker.

 

Bestaan er aangepaste geboortekaartjes en naamkaartjes?

BB-collection heeft bij al haar thema’s geboortekaartjes. Door ons een bezoekje te brengen kunt u in alle rust ons kaartjesboek inkijken.
Indien u voor een thema kiest waar geen standaardkaartjes van voorhanden zijn, of u wilt een creatief idee uitgewerkt zien, dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij maken ook geboortekaartjes of uitnodigingen op maat, en in lijn van uw doopsuiker, communiesuiker… Wij vragen u om hiervoor contact op te nemen via [email protected] zodat wij iets kunnen afspreken en uw idee op paier zetten.

 

Hoe kan mijn doopsuiker gepresenteerd worden?

De doopsuikerverpakkingen worden gepresenteerd in een presentatiestuk. In onze shop vindt u traditionele doopsuikermanden alsook toffe gebruiksvoorwerpen. Deze laatste zijn tegenwoordig zeer gegeerd.
Presentatiestukken worden enkel verkocht, omdat iedereen toch graag een mooi, proper en verzorgd presentatiestuk heeft. Na de geboorte is het presentatiestuk ook een mooi aandenken. De trend om voor toffe gebruiksvoorwerpen te kiezen zorgt er ook voor dat deze later ook nog kunnen dienen.

 

Kunnen producten ter plaatse worden bezichtigd?

Ook hier helemaal geen probleem, weliswaar na voorafgaandelijke afspraak. Niks zo vervelend om voor een gesloten deur te staan. Op die manier zetten we ook de (eventueel) gevraagde artikelen klaar.
Onze gegevens kunt u rustig nalezen op de contactpagina. Zoals gezegd hebben wij geen winkel maar is het geen probleem langs te komen.

 

Met welke termijn hou ik best rekening voor het bestellen van mijn doopsuiker?

We suggereren toch om ongeveer 10 à 12 weken voor de geboorte uw doopsuiker te bestellen. We werken met doopsuiker van betere kwaliteit die ook lang houdbaar blijven. Op die manier bent u het best voorbereid op een eventueel vroegtijdige bevalling. Het zijn dan ook wat zorgen minder, zodat u zich ten volle kan voorbereiden op de komst van uw kindje.  Het merendeel van onze producten hebben wij in stock of kunnen we vrij vlot verkrijgen bij onze leveranciers. Van zodra wij een bestelling ontvangen houden wij er zeer zeker aan om de klant per mail of telefonisch op de hoogte te houden van de voortgang van de bestelling, zodat alles tijdig en conform afspraken kan worden opgehaald of geleverd. Indien er toch artikelen zouden gekozen worden die (tijdelijk) niet verkrijgbaar zijn via de invoerder zullen wij niet nalaten in beginfase hierover te communiceren. Zo vermijden we (onaangename) verrassingen.

 

Bestaat de mogelijkheid om bestellingen ook te komen afhalen?

Bestellingen kunnen zeker worden afgehaald bij ons ter plaatse. We spreken dit graag op voorhand af zodat wij beschikbaar zijn. Woensdag, zaterdag en zondag kan er de hele dag afgesproken worden, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen wij ons beschikbaar maken vanaf 17u30.
Uiteraard vervallen de verzendingsonkosten bij afhaling.
Opgelet: indien men bestellingen komt ophalen en u dit niet vooraf via overschrijving wenst te voldoen vragen wij u om deze contant en zo mogelijk gepast te voldoen. Er is geen mogelijkheid tot betalen met de gangbare betaalkaarten.

 

Wat is de procedure met betrekking tot betalingen?

U kunt bij afhalen van uw bestelling deze contant voldoen. Indien u opteert voor verzending van de artikelen (tegen betaling van de aangegeven verzendingskost), versturen wij de artikelen conform de afgesproken leveringstermijn én na ontvangst van uw betaling. Bij opdrachten voor bedrijven kan er gewerkt worden met betaling na ontvangst factuur en kan van deze algemene voorwaarden dus afgeweken worden.
Wat het springkasteel betreft wordt steeds een voorstel op maat gemaakt en wordt gevraagd bij reservatie minstens 50% van het  bedrag te voldoen.

Betalingen kunnen worden voldaan via overschrijving op rekening van Lien De Grave.
Rekeningnummer: BE15 0688 9803 6030  bij Belfiusbank

 

Wat indien er iets zou mislopen en we hebben de doopsuiker niet meer nodig?

Uiteraard hopen wij dat alles goed mag verlopen!
Wanneer u op maat heeft besteld en uw verpakkingen werden nog niet gepersonaliseerd is er geen enkel probleem. Wij kunnen uw bestelling voor u annuleren en uw voorschot terugbetalen. Voor gepersonaliseerde producten ligt dit anders, deze werden enkel voor u gemaakt en zijn dus niet meer herbruikbaar. Wij zien ons dan genoodzaakt om dit aan te rekenen.
Voor klanten die hun doopsuiker zelf zullen maken of gemaakt hebben ligt dit anders. Door de hoge kwaliteit die wij nastreven kunnen wij het gebruikte materiaal niet terug nemen.