Springkasteel huren

Graag bieden wij een mooie en goed onderhouden springkasteel aan in verhuur, voorzien van een (zonne)dak dat de kinderen beschermt tegen de hevige zon. Het springkasteel is gemaakt op maat en in het thema van Mickey Mouse, dus de vrienden Minnie, Pluto en Donald zijn al onmiddellijk van de partij. Met het springkasteel van Lottebolletje, van 4,50 m x 3,50 m,  springen de kinderen vast een gat in de lucht …
Het volstaat om aan te geven voor welke periode u dit kasteel wenst te ontlenen en wij maken u graag een huurvoorstel op maat. U kunt dit meegeven via het contactformulier of per mail op [email protected]
Dagverhuur omvat levering van het kasteel ‘s morgens, en afhalen ervan ‘s avonds. De gewenste uren hiervoor kunnen worden afgesproken.
De eerste 25 kilometer voor levering zijn gratis, bij verdere verplaatsing wordt een kilometervergoeding van 0.50€/km aangerekend.
Het springkasteel zal worden geleverd inclusief grondzeil, en professionele blower. Wij zetten voor u graag het springkasteel klaar voor gebruik, om geen kostbare kindertijd verloren te laten gaan J. Wij vragen u om bij reservatie 50% van het huurtotaal te voldoen. Het restsaldo kan worden voldaan bij levering.
Gelieve duidelijk uw coördinaten te vermelden bij reservering, zodat wij u kunnen contacteren voor verdere afspraken.
Ideaal voor verjaardagsfeestjes, communiefeestjes, buurtfeestjes, schoolfeesten, speelstraten, barbecue, tuinfeestje, ….
Contacteer ons gerust voor het uitwerken van een vrijblijvend voorstel