Webshop

Bij Lottebolletje werd geopteerd voor een professionele webshop. Dit gaat namelijk gepaard met tal van voordelen, waar we u als klant graag willen laten van meegenieten. Op deze manier is onze winkel namelijk 24/24, én 7/7 geopend. Een niet te onderschatten voordeel is dat geen onkosten van een winkel moeten verrekend worden in onze verkoopprijzen. Op deze manier kunnen wij u dus nog meer laten genieten van een zeer voordelige prijs. Het gamma van Lottebolletje is ook onbeperkt. Kunt u in de voorgestelde categorieën toch niet uw gading vinden, of bent u op zoek naar iets specifieks, dan volstaat een mailtje via [email protected]. We gaan dan graag op zoek voor u naar het product dat voldoet aan uw wensen.

Elke bestelling wordt met zorg en tempo behandeld om ervoor te zorgen dat de door u bestelde artikelen zo snel mogelijk uw richting uit komen. Indien wij alle artikelen op stock hebben kunnen wij in slechts enkele dagen al leveren. Mocht er toch een product uitgeput zijn, of niet meer voldoende in voorraad, dan houden wij u persoonlijk op de hoogte van de voortgang vanaf uw bestelling, en doen wij ook onmiddelijk al het nodige om de producten zo snel mogelijk bij ons te hebben.

Van zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt u daarvan op de hoogte gebracht en komt het pakketje jou richting uit. Indien het om een zeer dringende bestelling gaat van artikelen die wij liggen hebben kunt u ons ook altijd uw betalingsbewijs doormailen. Dit kan één tot enkele dagen schelen tussen de bestelling en ontvangst.

Tot slot, maar daarom niet minder belangrijk kunt u al uw bestellingen plaatsen en beheren van bij u thuis, dit op het ogenblik dat u zelf verkiest.
In tegenstelling tot de traditionele webshops blijven wij u graag bijstaan met raad en daad en kunt u ons dus ook steeds telefonisch of per mail bereiken.
Geen enkele reden meer dus om niet op verkenning te gaan.